REFERENTIES


'Het was een fantastische ervaring'
★ ★ ★ ★ ★

"Ik had recent het genoegen om met Frederik te werken voor mijn mix en master noden. Na ontevreden te zijn bij een aantal online diensten en te realiseren dat mijn homestudio niet aan mijn eisen kon voldoen, heb ik contact genomen met Frederik, die zijn diensten net was beginnen promoten. Omdat hij een oude vriend is, had ik het gevoel dat hij me een persoonlijkere toets zou bieden, en ik was niet teleurgesteld.
Frederik heeft alles uit de kast gehaald om een op maat gemaakte mixte creƫeren die m'n verwachtingen overtrof. Hij had aandacht voor mijn speciefieke eisen en deed aanpassingen tot ik helemaal met het eindresultaat tevreden was. Door zijn persoonlijke aanpak voelde ik me zelfzeker en comfortabel om mijn songs toe te vertrouwen. In zijn geheel was het een fantastische ervaring en ik raad Frederik zijn diensten dan ook zeer hoog aan voor iedereen die hoog-kwalitatieve mixing en mastering zoekt."

Nigel D.

----------

'Zeer tevreden!'
★ ★ ★ ★ ★

"Ik heb er van genoten om met Frederik samen te werken! Hij communiceerde heel open en hielp me de track te exporteren met geluidslevels die het best waren voor de mastering, en van die export leverde hij dan ook een zeer goede master. Zeer tevreden!"

Andrew G.

----------